Veel gestelde vragen

Om een padelbaan te reserveren, kun je gebruikmaken van het online reserveringssysteem op onze website. Hier kun je de beschikbaarheid van de banen bekijken en een reservering maken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Reserveren kan 2 weken vooruit.

Wat zijn de spelregels van padel?

De regels van padel zijn niet ingewikkeld. Binnen no-time speel jij leuke rally's met je vrienden. Wij hebben alle spelregels voor je op een rij gezet.

Wat kost padellen?

De kosten van padellen bij Padel Amstelhof zijn afhankelijk van de dag en tijdstip dat je wilt spelen. Bekijk hier de tarieven.

Hoe reserveer ik een padelbaan?

Om een padelbaan te reserveren, kun je gebruikmaken van het online reserveringssysteem op onze website. Hier kun je de beschikbaarheid van de banen bekijken en een reservering maken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Reserveren kan 2 weken vooruit.

Hoe reserveer ik een een beginnerstraining / matchmix?

Ga naar het online reserveringssysteem en selecteer bij 'maak een keuze' beginnerstraining of matchmix. Kies een datum en vervolgens een tijdstip. Volg daarna het proces.

Moet ik mijn eigen padelracket meenemen?

Je kunt je eigen padelrackets meenemen als je die hebt. Als je geen racket hebt, kun je er een huren bij onze locatie. We hebben een selectie van hoogwaardige rackets beschikbaar voor verhuur.

Kan ik padelmateriaal huren of kopen op jullie locatie?

Ja, je kunt bij ons rackets (€4,-) huren en padelballen kopen (€8,-).

Welke schoenen moet ik dragen tijdens het padelspel?

Bij padel worden vaak snelle en korte bewegingen gemaakt, daarom is het essentieel dat padelschoenen zorgen voor ondersteuning en stabiliteit. Daarnaast is demping ook een belangrijke factor bij het vinden van de juiste padelschoenen. Aangezien de voet van de padelspeler zo laag mogelijk op het veld moet staan voor maximale stabiliteit, is de demping van padelschoenen over het algemeen minder dan die van hardloopschoenen.

Kan ik een padelbaan annuleren?

Nee, je kunt een padelbaan niet annuleren. Maar bij hevige regenval hanteren wij wel de mogelijkheid om de baan te verplaatsen. Afhankelijk van het tijdstip van annulering kunnen hier kosten in rekening voor worden gebracht. Annuleren kan door een mail te sturen aan info@padelamstelhof.com.

Het gaat mogelijk regenen. Kan ik mijn baan annuleren / verschuiven?

Onze buitenbanen zijn voorzien van subbeton, wat betekent dat ze waterdoorlatend zijn. Hierdoor wordt regenwater direct afgevoerd, zodat de banen snel weer bespeelbaar zijn. In het geval dat het op dat moment echt niet mogelijk is om te spelen, zullen we uiteraard samen een nieuwe speeldatum afspreken. In principe verplaatsen we de boeking niet op voorhand, tenzij er binnen een baan op hetzelfde tijdstip beschikbaarheid is. 

Kan ik meedoen met competitie bij Padel Amstelhof?

Ben je net begonnen met padel of op zoek naar mensen om mee te padellen? Doe mee met dé padelcompetitie van Uithoorn (Padelladder). Een leuke manier om jouw padelskills te tonen en snelle manier om nieuwe padelmaatjes van jouw niveau bij Padel Amstelhof te ontmoeten.

De baan in de Clubladder / SportConnexions app klopt niet met mijn reservering?

Clubladder / SportConnexions en ons reserveringssysteem staan niet met elkaar gekoppeld. Je kunt in de SportConnexions een baan toevoegen, maar zorg ervoor dat ook je tegenstanders op de hoogte zijn van de gereserveerde baan. De gereserveerde baan kan altijd worden gecontroleerd bij onze receptie.

Ik heb een blessure: kan ik de Clubladder pauzeren?

Ja, jij kan als captain van je team je profiel pauzeren. Ga naar ClubLadder, log in (als je niet bent ingelogd) en klik op 'settings'. Dan op Padel Amstelhof, en dan op de 'pauze' knop. Je kunt dan aangeven hoe lang je wil pauzeren.

Kan ik padelles volgen?

Ja, we bieden padellessen aan voor spelers van alle niveaus. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, onze gekwalificeerde instructeurs staan klaar om je te helpen. Lees hier meer over de padellessen.

Zijn er beperkingen voor het gebruik van de padelbanen?

Om de veiligheid en het plezier van alle spelers te waarborgen, hebben we enkele regels en beperkingen opgesteld voor het gebruik van de padelbanen. Denk hierbij aan o.a. aan het verbod op alcohol en het dragen van de juiste kleding. Deze maatregelen helpen ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige ervaring heeft tijdens het spelen..

Zijn er mogelijkheden tot vaste banen?

Ja, je kunt (indien beschikbaar) van maandag tot vrijdag tot 18.00 uur een vaste baan reserveren. 

Zijn er toiletten beschikbaar?

Ja, je kunt in onze horecagelegenheid gebruik maken van toiletten.

RESERVEER ONLINE!

Padel Amstelhof maakt het je gemakkelijk. Reserveer nú eenvoudig online je baan. Zonder vast abonnement of lidmaatschap. Book, play and have fun! 

JOIN THE COMMUNITY.

Padel Amstelhof is dé padel locatie voor Uithoorn en omstreken waar je gespeeld moet hebben. Speel een potje op één van onze 4 indoor- of 2 outdoor banen. Onze locatie is 7 dagen per week geopend. Na een potje padel kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje in Grand Café La Base. Zien wij je snel, samen met je vrienden, op de baan?   

Schrijf je nú in op onze newsletter en ontvang exclusieve !

  • Exclusieve voordelen & events