De leukste Padel Competitie in Uithoorn

DOE MEE EN SPEEL OP JOUW NIVEAU WANNEER JE WILT!

Ben je net begonnen met padel of op zoek naar mensen om mee te padellen? Doe mee met dé padelcompetitie van Uithoorn (Padelladder). Een leuke manier om jouw padelskills te tonen en snelle manier om nieuwe padelmaatjes van jouw niveau bij Padel Amstelhof te ontmoeten. Meld je nú aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. Je schrijft in voor je team: De andere speler hoeft niet apart in te schrijven. Aan het begin van de volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.

V2 Bewerkt Padel Amstelhof 1

Spelregels

Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels

V2 Bewerkt Padel Amstelhof 121

Speelrondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. Jullie spelen 60/90 minuten en tellen de gespeelde games door. De wedstrijd kan dus eindigen in een gelijkspel. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

V2 Bewerkt Padel Amstelhof 46

Seizoen

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Bekijk het overzicht van de seizoenen

V2 Bewerkt Padel Amstelhof 11

Kosten

voor de padellader is helemaal kosteloos. Wel dien je, per wedstrijd, zelf een baan te reserveren. De baanhuurkosten kan zelf onderling tussen de spelers worden verrekend. 

V2 Bewerkt Padel Amstelhof 5

Doe  je ook mee?

Trommel een padelmaatje op, selecteer jullie speelsterkte en kies wanneer jullie kunnen spelen. let's play padel.