28-04-2022

Via de glaswand?

Als mensen voor het eerst padel gaan spelen, vermijden ze vaak de glazen wand te raken. Maar maak je geen zorgen! Het glas is niet je vijand.

Wanneer een bal de achtermuur raakt, zul je merken dat het moeilijker is hem terug te slaan omdat de bal van achter je komt. Maar met oefening zul je verbetering zien en meer vertrouwen krijgen in je vermogen om de bal terug te slaan. Oefen daarom eerst het terugslaan van ballen die de muur raken, en probeer dan deze techniek tijdens het spel op je tegenstander toe te passen.

Tip van de KNTLB Padel!

In deze video laat Nikander Damianos zien hoe je een backhand via de glaswand het beste verwerkt.Bron: www.nlpadel.nl

Beter padel leren spelen?

Boek snel een les of schrijf je in voor één van onze trainingen!

V2 Drone Bewerkt Padel Amstelhof 30

Faciliteiten

Arrangementen

V2 Bewerkt Padel Amstelhof 118

Padel les

RESERVEER ONLINE!

Padel Amstelhof maakt het je gemakkelijk. Reserveer nú eenvoudig online je baan. Zonder vast abonnement of lidmaatschap. Book, play and have fun! 

JOIN THE COMMUNITY.

Padel Amstelhof is dé padel locatie voor Uithoorn en omstreken waar je gespeeld moet hebben. Speel een potje op één van onze 4 indoor- of 2 outdoor banen. Onze locatie is 7 dagen per week geopend. Na een potje padel kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje in Grand Café La Base. Zien wij je snel, samen met je vrienden, op de baan?   

Schrijf je nú in op onze newsletter en ontvang exclusieve !

  • Exclusieve voordelen & events