Meet the trainers
Meld je aan voor padelles
en maak kennis met padel

Wil je graag kennis maken met padel of het spel nog beter onder de knie krijgen? Onze trainers helpen je! Neem direct contact met ze op om tijden en tarieven te bespreken.

Giordy Baron

Vanaf jongs af aan heb ik de liefde voor racketsport door mijn bloed stromen! Ik ben dan ook vroeg op tennis gegaan, doe dit nog steeds en ben zelfs na mijn tenniscarrière verder gegaan als trainer. Padel heeft mij vanaf het eerste moment (3 jaar geleden) enorm geënthousiasmeerd. Het is snel, dynamisch, leuk, uitdagend en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk. Ik nodig je graag uit om samen met mij dit te gaan ontdekken.

Beschikbaar:
• Maandag t/m vrijdag

Robin Verkerk

Na enkele jaren in de tenniswereld heb ik in 2020 mijn diploma als Padel trainer behaald. Een paar steekwoorden die ik graag in mijn lessen zie terugkomen zijn: inzet, humor, veel ballen slaan, intensiviteit en op gepast niveau proberen te kijken wat een speler nodig heeft om zijn of haar spel technisch of tactisch naar een volgend level te tillen. Kortom, zwetend en voldaan van de baan komen en ondertussen hopelijk ook nog iets opsteken met een lach op je gezicht. 

Beschikbaar:
• Dinsdag
• Vrijdag

Andoni Kapnissakis

Mijn achtergrond in de sport komt van tennis, dat ik vanaf mijn 8e al speel. Ruim 3 jaar geleden ben ik in contact gekomen met de mooie sport padel! Ik was eigenlijk meteen verkocht en speel nu al 2 jaar competities en toernooien. Graag wil ik jou met mijn lessen enthousiasmeren over de sport Padel en hoop je snel bij Padel Amstelhof te zien.

Beschikbaar:
• Maandag

Bert-Jan Hendriksen

Van jongs af aan altijd getennist en lesgegeven tot ik in 2005 in aanraking kwam met Padel. Ik heb mijn trainers opleiding in Spanje gevolgd en daarna actief geworden in Nederland. Het leuke van Padel is de laagdrempeligheid en de beleving die spelers ervaren. Wat ik belangrijk vindt in mijn trainingen dat naast het plezier ook veel wordt geleerd zowel technisch als tactisch voor alle niveaus. Dit kan in verschillende vormen van individueel lessen tot aan groepstrainingen. Ik hoop je graag te ontmoeten op de baan.

Beschikbaar:
• Dinsdag
• Donderdag