Sportshop

Geef je padel gear een upgrade

Heb je de smaak van Padel te pakken en ben je toe aan een eigen racket of bijvoorbeeld een rackettas, dan ben je in de sportshop aan het juiste adres. Ook voor andere racketsporten hebben wij diverse artikelen en ook voor bijvoorbeeld fitness en yoga.

Sportshop

Wij hebben in De Shop voor zowel de beginnende speler als de wedstrijdspeler diverse rackets in het assortiment. De vermelde prijs op de rackets is inclusief 20% korting op de adviesverkoopprijs.

 

Om je racket zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het van belang dat je Padel ballen gebruikt en geen tennisballen, ook al lijken deze hetzelfde. En misschien nog wel belangrijker: houd je racket droog. De Padel sport komt uit landen met een warm en droog klimaat. De rackets bestaan uit verschillende laagjes. Als hier vocht bij/tussen komt, kunnen de laagjes uit zetten en los raken van elkaar en gaat je racket stuk.

Je kunt hier terecht voor o.a.:

  • Rackets
  • Kleding
  • Grips
  • Schoenen

RESERVEER ONLINE!

Padel Amstelhof maakt het je gemakkelijk. Reserveer nú eenvoudig online je baan. Zonder vast abonnement of lidmaatschap. Book, play and have fun!